Czech Designers

Projekt na míru s nejlepším poměrem cena/kvalita

Realizace staveb

Realizace stavby je komplexní služba, která je přirozeným vyústěním našeho dlouholetého působení v oblasti projektování. Vychází to z našich zkušeností, odborných studií, výzkumů a realizovaných projektů, je naším cílem dosáhnout maximální kvality stavby, a nikoliv nalákat vás na nejnižší cenu.

Naši práci chceme odvést nejlépe jak je to jen možné. Každý jeden rodinný dům, u kterého realizujeme stavbu, je pro nás důležitý, protože je naší referencí do budoucna a odrazem naší práce. Projekty, které realizujeme, si proto vybíráme uvážlivě, neboť není v našich silách realizovat stavby množství rodinných domů v té nejvyšší kvalitě. Z těchto důvodů realizujeme jen tolik staveb, kolik jsme schopni zvládnout tak, aby nebyla zanedbána žádná část výstavby, stavebního prvku nebo požadavku klienta.

Při poskytování služby realizace rodinných domů se řídíme heslem “Vy žijete, my stavíme“. Klientovi neslibujeme nejnižší cenu realizace výstavby rodinného domu, ale ušetříme mu drahocenný čas, který může strávit podle svých představ, namísto studováním odborných stavebních článků, organizování dodavatelů. Při službě realizace stavby garantujeme klientovi kompletní realizaci stavby rodinného domu.

Šetříme váš čas, peníze a stres

Tak jako při poskytování ostatních služeb nabízených našim klientům, i v případě realizace stavby se řídíme vašimi požadavky a zároveň poskytujeme vysoký standard stavebních řešení. Realizace stavby je celoživotní investicí, proto neslevujeme z našich nároků na kvalitu provedení za účelem snížení ceny či doby realizace výstavby. Nepředvídané situace a problémy zvládáme za vás a vždy najdeme to nejvhodnější řešení.

Pomůžeme vám vybrat stavební materiál

Kvalitu našich staveb zajišťujeme prostřednictvím zkušených inženýrů. Je obzvláště důležité dokonale znát stavební materiály, jejich fyzikální vlastnosti jako i vzájemné reakce při jejich kombinování a používání v různém prostředí. Navíc pouze na základě osobních zkušeností, které mají naši profesionálové, je možné spolehlivě určit, který materiál a konstrukční řešení je nejvhodnější pro váš rodinný dům.

Záleží nám na vaší spokojenosti, na našem dobrém jménu a kvalitních referencích, proto vám zaručujeme serióznost, osobitý přístup a smysl pro detail při realizaci vašich představ o bydlení.


Reference

Co o nás říkají naši klienti

Jedna firma, vše co potřebujete

Architekt

Navrhneme Vám krásnou studii rodinného domu až po jednotlivé pokoje. Vytvoříme i návrhy komerčních prostor a developerských projektů.

Truhlář

Máme vlastní truhlářské dílny, které mají pokrytí po celé ČR. Naše návrhy přeměňují do reálné podoby.

Projektant

Vytvoříme projektovou dokumentaci pro stavební úřady a vyřídíme všechny potřebné podklady pro stavební povolení.

Dodavatel

Dodáme obklady, dlažby, sanitární techniku, truhlářské výrobky i stavební materiál.

Designer

Doladíme studie do posledního detailu, aby vše bylo na míru klientovým požadavkům a lahodilo jeho vkusu. Jsme profesionálové.

Realizátor

Ve vybraných lokalitách jsme schopni Vám udělat komplexní servis od vizualizace,přes stavební práce až po kompletní výrobu nábytku.

konzultace ZDARMA

Pustíme se společně do toho?

Vyplňte poptávkový formulář a my se vám brzy ozveme zpět.

    Spolupracujeme s: