Blog

Moderní kuchyň s dřevěnými prvky

Jaká je ideální svítivost světel v jednotlivých místnostech

Bytový design není pouze o nábytku a barvách stěn. Správně zvolené osvětlení zásadně ovlivní atmosféru a funkčnost každé místnosti.

Návrh moderního obývacího pokoje s velkým úložným prostorem

Kdy je potřeba mít navrhnutý interiér – už před stavbou?

Navrhování interiéru před samotnou stavbou zaručí, že váš domov bude nejen skvěle vypadat, ale také bude praktický. Více se dozvíte v tomto článku.

moderní prosvětlená kuchyň spojená s obývacím pokojem

Jak rozvrhnout vypínače a zásuvky v jednotlivých místnostech

Návrh rozvržení vypínačů a zásuvek v jednotlivých místnostech je velmi důležitý při plánování elektrických instalací. Více se dozvíte v tomto článku.

světlá moderní koupelna

Pozor na natahování vody, už musíte mít vybranou kuchyň a koupelnu

Jedním z nejdůležitějších prvků, které ovlivňují komfort našeho bydlení, jsou rozvody vody. V tomto článku se dozvíte, jak je správně naplánovat.

Luxusní rodinný dům

Nezapomeňte na rozvody internetu

V moderním světě má plánování rozvodů internetu a služeb chytré domácnosti klíčový význam. Jak to naplánovat správně? Přečtěte si náš článek.

Jak vybrat okna?

Netopte Pánu Bohu do oken skrz stará okna. Přečtěte si jednoduchého průvodce, jak vybrat ta nejlepší okna pro váš dům či byt.

návrh moderní koupelny bath cool

Výhody podlahového topení v koupelně

Podlahové topení je moderní a efektivní způsob, jak zabezpečit příjemnou teplotu vaší koupelny. V tomto článku se dozvíte jeho výhody a nevýhody.

rodinný dům s garáží

Vestavěná vs. samostatná garáž: Kterou vybrat?

Vybíráte si mezi vestavěnou a samostatnou garáží? V tomto článku se podíváme na obě možnosti a zhodnotíme jejich různé aspekty.

světlá mramor koupelna s vanou

Jaké vybrat obklady a dlažbu do koupelny?

Zajímá vás, jaké obklady či dlažbu do koupelny vybrat? Získejte praktické rady od odborníků, jak vybrat nejvhodnější materiál a vytvořit si svou oázu klidu.

osvětlení v proskleném obývacím pokoji

Kam všude dát osvětlení?

Zamilujte se do svého nového domova ještě více! Objevte tajemství dokonalého osvětlení novostavby a proměňte svůj domov v útulný a stylový ráj!

moderní světlá podlaha

Jaký materiál podlah vybrat?

Jaký materiál je právě ten nejlepší pro váš domov? Právě to se dozvíte v tomto článku. Po přečtení se vyznáte v různých typech podlahových materiálů!

Samostatná šatna s oblečením

Vyplatí se postavit samostatnou šatnu?

Samostatná šatna je váš ráj plný oblečení. Zvažujete, jestli se vám vyplatí postavit samostatnou šatnu? Odpověď je jednoznačně ANO!

architektonický návrh budovy se stavebním povolením

Kdy je potřeba stavební povolení a kdy stačí ohlášení rekonstrukce?

Zvažujete rekonstrukci domu či bytu, ale nevíte, zda potřebujete stavební povolení nebo postačí ohlášení rekonstrukce? Získejte informace pro hladký průběh vaší stavby!

Výhody a nevýhody podlahového topení

Zajímáte se o podlahové topení? Přečtěte si náš článek o jeho výhodách a nevýhodách a zjistěte, zda je pro váš dům tou ideální volbou!

Jakou zvolit izolaci do starého bytu?

Třesete se ve vašem bytě zimou? Nezoufejte! Přicházíme s tipy na ideální izolaci! Už žádné zimní mrazy či horké letní dny!

Na kolik Vás vyjde rekonstrukce koupelny? Není to mnoho!

Každá rekonstrukce něco stojí. Pokud patříte právě k těm lidem, které čeká například předělávka koupelny, tyto informace vás určitě budou zajímat.