Czech Designers

Návrhy interiérů České Budějovice

Z obyčejného bydlení vytvoříme domov

Naše designové interiérové studio vytváří návrhy a realizace pro moderní interiéry na klíč v Českých Budějovicích. Každý interiér je svým způsobem individuální a musí splňovat především požadavky lidí, kteří se v něm budou pohybovat. Proto navrhujeme a vytváříme moderní interiéry a nábytek přesně na míru, nejen v Českých Budějovicích.

V našem studiu v Českých Budějovicích je nejvíce rozšířenou službou oblast návrhů a realizací interiérů formou vizualizací a následně je kompletních realizací. Nabízíme návrhy a realizace interiérů, rekonstrukce interiérů, zakázkovou výrobu nábytku, všechny úpravy interiérů na míru a stavební práce v Českých Budějovicích.

Být šťastný v moderním interiéru svého bytu či domu dnes už nemusí znamenat velkou vstupní investici. Neboť moderní interiéry nejsou tvořeny jen moderním nábytkem, ruku v ruce s ním musí jít i bytové doplňky, barvy a rozmístění nábytku. Občas jsou si moderní a luxusní interiéry velmi blízké, protože luxusní materiál nemusí být vždy drahý. Pro naše zákazníky jsme zde s nabídkou komplexních služeb od návrhu, až po realizace moderních interiérů v Českých Budějovicích.

218712271_1983666025136175_979522541126092838_n-1536x865
10
Let zkušeností
975 +
Vizualizací
3
Lidí v týmu
85 %
Klientská spokojenost


Reference

Co o nás říkají naši klienti

Jedna firma, vše co potřebujete

Architekt

Navrhneme Vám krásnou studii rodinného domu až po jednotlivé pokoje. Vytvoříme i návrhy komerčních prostor a developerských projektů.

Truhlář

Máme vlastní truhlářské dílny, které mají pokrytí po celé ČR. Naše návrhy přeměňují do reálné podoby.

Projektant

Vytvoříme projektovou dokumentaci pro stavební úřady a vyřídíme všechny potřebné podklady pro stavební povolení.

Dodavatel

Dodáme obklady, dlažby, sanitární techniku, truhlářské výrobky i stavební materiál.

Designer

Doladíme studie do posledního detailu, aby vše bylo na míru klientovým požadavkům a lahodilo jeho vkusu. Jsme profesionálové.

Realizátor

Ve vybraných lokalitách jsme schopni Vám udělat komplexní servis od vizualizace,přes stavební práce až po kompletní výrobu nábytku.

Často kladené otázky

Jaké jsou potřeba podklady pro návrh interiéru?
Abychom vám mohli vytvořit návrh interiéru, budeme od vás potřebovat technické podklady jako půdorys a řez, kde je uvedena výška místností včetně výšky oken. Kromě toho nám velmi pomohou i vaše představy o barvách a stylu bydlení.

Kolik stojí návrh interiéru?
Cenu za návrh interiéru ovlivňuje několik faktorů – především typ a velikost prostoru. Kromě toho jsou důležité také vaše osobní preference budoucího vzhledu místnosti. Na základě těchto konkrétních podkladů vypočítáme přesnou cenu.

Co vše obsahuje návrh interiéru?
Návrh interiéru standardně obnáší návrh místnosti a její vizualizaci ve 3D. Na vaše přání můžeme připravit i další podklady.

Jak dlouho trvá návrh interiéru?
Na prvotní návrh interiéru se můžete těšit podle náročnosti do 14 až 20 pracovních dnů od zaplacení zálohy.

Dokážete vyrobit a dodat i nábytek?
Podle vámi odsouhlaseného návrhu interiéru umíme nábytek samozřejmě i vyrobit. Záleží jen na vás, jestli dáte přednost jiné nábytkové firmě anebo využijete naše truhlářské služby.

Jaký používáte software pro návrh interiéru?
Zvolili jsme kombinaci speciálních softwarů pro architekty, abychom při návrhu interiéru docílili věrné vizualizace místnosti, která vypadá jako skutečné fotografie.

konzultace ZDARMA

Pustíme se společně do toho?

Vyplňte poptávkový formulář a my se vám brzy ozveme zpět.

    Spolupracujeme s: