Czech Designers

Bytový designér Karlovy Vary

Z obyčejného bydlení vytvoříme domov

Ocitli jste se na křižovatce a nevíte jakým směrem se vydat, abyste dosáhli vašich vytoužených cílů, kterými je vytvořit si ve vašem příbytku tu pravou rodinnou atmosféru. Bydlení snů – zní to úžasně a na první pohled velmi jednoduše. Realita je však většinou úplně jiná. Představte nám vaše touhy a představy naplno, abychom vám dokázali namíchat tu správnou emoci.

Jelikož existuje obrovská škála barev, materiálů a jiných prvků, který ovlivňují interiér, je nezbytné, abyste nám vaše představy, co nejvíce popsali. Poznání a pochopení vaší představy vysněného bydlení je pro nás velmi důležité k tomu, abychom vám připravili návrh interiéru přesně podle vašich představ.

Bytový designéři v Karlových Varech se postarají o vaše pohodlí ve všech oblastech života. Věříme, že krásné a harmonické bytové prostředí je jedním ze základů úspěšného života a také – bezpochyby – jeho “tváří”.

Už na začátku spolupráce se můžete ujistit, že se budeme snažit využít potenciál prostoru v maximální možné míře.

31-1440x888
Návrh bez názvu (21)

Nehledali jste bytového architekta?

Bytový architekt neváhá bourat příčky a stavět nové, aby vytvořil dokonalý prostor, který následně vybaví elegantním nábytkem. Naproti tomu řeší bytový designér spíše dekorativní a ergonomickou část bydlení.

Rozdíl mezi službami těchto odborníků je ovlivněn jejich vzděláním. Titul bytového architekta získáte díky vysokoškolskému studiu, které se primárně soustředí na bezpečné stavební řešení. Za bytové designéry považujeme absolventy studia zaměřeného na soudobé trendy v bydlení, dějiny umění, psychologii a na základní orientaci v souvisejících stavebních a řemeslných činnostech. Ideální tak bývá spolupráce obou expertů.

Přejít na stránku bytového architekta

10
Let zkušeností
975 +
Vizualizací
3
Lidí v týmu
85 %
Klientská spokojenost

Propojíme vaše představy a naše zkušenosti

Proč s námi?


Reference

Co o nás říkají naši klienti

Jedna firma, vše co potřebujete

Architekt

Navrhneme Vám krásnou studii rodinného domu až po jednotlivé pokoje. Vytvoříme i návrhy komerčních prostor a developerských projektů.

Truhlář

Máme vlastní truhlářské dílny, které mají pokrytí po celé ČR. Naše návrhy přeměňují do reálné podoby.

Projektant

Vytvoříme projektovou dokumentaci pro stavební úřady a vyřídíme všechny potřebné podklady pro stavební povolení.

Dodavatel

Dodáme obklady, dlažby, sanitární techniku, truhlářské výrobky i stavební materiál.

Designer

Doladíme studie do posledního detailu, aby vše bylo na míru klientovým požadavkům a lahodilo jeho vkusu. Jsme profesionálové.

Realizátor

Ve vybraných lokalitách jsme schopni Vám udělat komplexní servis od vizualizace,přes stavební práce až po kompletní výrobu nábytku.

konzultace ZDARMA

Pustíme se společně do toho?

Vyplňte poptávkový formulář a my se vám brzy ozveme zpět.

    Spolupracujeme s: