Czech Designers

Bytový designér Ostrava

Z obyčejného bydlení vytvoříme domov

Je důležité, aby každý člověk myslel na to, že rodinu získáte, přátel si vyberete, ale dům nebo byt si můžete vytvořit zcela podle sebe. Budeme při tom s vámi od vašeho prvního podnětu až po jeho finální realizaci. Vytvořit neopakovatelný prostor, který vyjadřuje svého majitele, není jednoduché, ale dá se to zvládnout.

Bytový designér Ostrava podle 3D vizualizace. Moderní technologie nám umožňují virtuálním způsobem zhmotnit to, co bylo někdy jen v představivosti umělců a mistrů. Je to velká pomoc, protože umožňuje přiblížit se k tomu, jak bude ve finále prostor vypadat a jakou atmosféru bude vyzařovat. Neumíte si představit, jak by mohly naše designérské kousky vypadat u vás doma? Tak se nám ozvěte.

Služby bytového designéra Ostrava – Kdysi to byla výsada opravdu výjimečně bohatých a vlivných lidí. Vlastního bytového designéra si mohl dovolit jen málokdo. Dnes je již naštěstí všechno jinak a stále více lidí dokáže ocenit jedinečnost. Prostor, ve kterém žijete – dům nebo byt, je vaším místem. Proto by měl vyjadřovat vaši individualitu, váš pohled na svět a také vaše emoce. Vy víte co, my víme jak.

31-1440x888
Návrh bez názvu (21)

Nehledali jste bytového architekta?

Bytový architekt neváhá bourat příčky a stavět nové, aby vytvořil dokonalý prostor, který následně vybaví elegantním nábytkem. Naproti tomu řeší bytový designér spíše dekorativní a ergonomickou část bydlení.

Rozdíl mezi službami těchto odborníků je ovlivněn jejich vzděláním. Titul bytového architekta získáte díky vysokoškolskému studiu, které se primárně soustředí na bezpečné stavební řešení. Za bytové designéry považujeme absolventy studia zaměřeného na soudobé trendy v bydlení, dějiny umění, psychologii a na základní orientaci v souvisejících stavebních a řemeslných činnostech. Ideální tak bývá spolupráce obou expertů.

Přejít na stránku bytového architekta

10
Let zkušeností
975 +
Vizualizací
3
Lidí v týmu
85 %
Klientská spokojenost

Propojíme vaše představy a naše zkušenosti

Proč s námi?


Reference

Co o nás říkají naši klienti

Jedna firma, vše co potřebujete

Architekt

Navrhneme Vám krásnou studii rodinného domu až po jednotlivé pokoje. Vytvoříme i návrhy komerčních prostor a developerských projektů.

Truhlář

Máme vlastní truhlářské dílny, které mají pokrytí po celé ČR. Naše návrhy přeměňují do reálné podoby.

Projektant

Vytvoříme projektovou dokumentaci pro stavební úřady a vyřídíme všechny potřebné podklady pro stavební povolení.

Dodavatel

Dodáme obklady, dlažby, sanitární techniku, truhlářské výrobky i stavební materiál.

Designer

Doladíme studie do posledního detailu, aby vše bylo na míru klientovým požadavkům a lahodilo jeho vkusu. Jsme profesionálové.

Realizátor

Ve vybraných lokalitách jsme schopni Vám udělat komplexní servis od vizualizace,přes stavební práce až po kompletní výrobu nábytku.

konzultace ZDARMA

Pustíme se společně do toho?

Vyplňte poptávkový formulář a my se vám brzy ozveme zpět.

    Spolupracujeme s: