Czech Designers

Bytový architekt Jihlava

Z obyčejného bydlení vytvoříme domov

Hledáte bytového architekta v Jihlavě? Jestli ano tak jste na správném místě. Náš tým kreativních architektu se zabývá návrhy interiérů obytných a komerčních prostor, jakož i jejich kompletní realizací. Design interiéru můžete nechat na nás, ušetříme tím váš čas, starosti i náklady. Naší bytový designeři vám navrhnou interiér, ve kterém se budete cítit komfortně, a spokojeně.

Máte sen o perfektním bydlení? Splníme vám ho.  Vaše sny o krásném a účelném interiéru se s námi stanou skutečností. V prvním kroku vytvoříme návrh a vizualizaci, která vám pomůže při správném rozhodování o jednotlivých složkách realizace.

Neváhejte se zeptat našeho architekta, kolik bytových návrhů včetně provedených realizací vytvořil. Máme toho za sebou opravdu hodně. Náš tým architektů tvoří originální design.  Jen těžko dosáhnete kvalitního výsledku oddělením návrhu od dodání, a kompletní realizace. Náš tým interiérových designérů je úzce spjat s výrobními techniky. Jejich návrhy jsou podrobně konzultovány a všechny technické detaily řešeny v týmu s dlouholetými zkušenostmi. Preferujeme systematický postup pro nejlepší výsledek.

Návrh bez názvu (21)
31-1440x888

Nehledali jste bytového designéra?

Bytový architekt neváhá bourat příčky a stavět nové, aby vytvořil dokonalý prostor, který následně vybaví elegantním nábytkem. Naproti tomu řeší bytový designér spíše dekorativní a ergonomickou část bydlení.

Rozdíl mezi službami těchto odborníků je ovlivněn jejich vzděláním. Titul bytového architekta získáte díky vysokoškolskému studiu, které se primárně soustředí na bezpečné stavební řešení. Za bytové designéry považujeme absolventy studia zaměřeného na soudobé trendy v bydlení, dějiny umění, psychologii a na základní orientaci v souvisejících stavebních a řemeslných činnostech. Ideální tak bývá spolupráce obou expertů.

Přejít na stránku bytového designéra

10
Let zkušeností
975 +
Vizualizací
3
Lidí v týmu
85 %
Klientská spokojenost


Reference

Co o nás říkají naši klienti

Jedna firma, vše co potřebujete

Architekt

Navrhneme Vám krásnou studii rodinného domu až po jednotlivé pokoje. Vytvoříme i návrhy komerčních prostor a developerských projektů.

Truhlář

Máme vlastní truhlářské dílny, které mají pokrytí po celé ČR. Naše návrhy přeměňují do reálné podoby.

Projektant

Vytvoříme projektovou dokumentaci pro stavební úřady a vyřídíme všechny potřebné podklady pro stavební povolení.

Dodavatel

Dodáme obklady, dlažby, sanitární techniku, truhlářské výrobky i stavební materiál.

Designer

Doladíme studie do posledního detailu, aby vše bylo na míru klientovým požadavkům a lahodilo jeho vkusu. Jsme profesionálové.

Realizátor

Ve vybraných lokalitách jsme schopni Vám udělat komplexní servis od vizualizace,přes stavební práce až po kompletní výrobu nábytku.

konzultace ZDARMA

Pustíme se společně do toho?

Vyplňte poptávkový formulář a my se vám brzy ozveme zpět.

    Spolupracujeme s: