Kitchor

Bytový architekt Praha

Z obyčejného bydlení vytvoříme domov

Jsme tým bytových architektu v Praze, který se snaží udělat z vašich domovů útulné místo, do kterého se budete rádi vracet den co den. Při návrzích interiéru a tvorbě produktového designu. Naše mládí a entuziasmus zase otevírají dveře fantazii, novým nápadům a nekonvenčním řešením. Jsme připraveny plnit i vaše sny, a proměnit váš interiér na domov nebo prostředí na příjemné trávení svého volného času.

Myslete na to, že váš domov je odrazem vaší osobnosti, ve kterém prožíváte značnou část svého soukromého života, prožíváte různé emoce a koneckonců odráží váš vztah k umění, kompozici a estetice. My vám pomůžeme vytvořit váš jedinečný interiér.

Bytový architekt v Praze se specializuje na interiéry na míru, který bude přesně vyhovovat vašemu životnímu stylu a chodu vaší domácnosti. Navrhuje interiéry všech druhů, u nichž klademe důraz na využívání moderních technologií a dodržování norem a zásad funkčního interiéru.

Čím je bytová architektura od nás v Praze výjimečná?

Díky širokému výběru produktů umíme navrhnout luxusní řešení interiérovými doplňky pro náročné i méně náročné klienty. Rovněž i pro ty, který se rozhodli lépe bydlet za přijatelné ceny, pro domácí kutily a mladé rodiny. Poskytujeme komplexní služby zařizování jakéhokoli prostoru interiérovými doplňky. Našim klientům nabízíme pomocnou ruku při výběru z našich produktů. Poradíme, jaký druh, barva, materiál se bude co nejvíce hodit, a dokážeme doporučit nejvhodnější řešení.

Návrh bez názvu (21)
31-1440x888

Nehledali jste bytového designéra?

Bytový architekt neváhá bourat příčky a stavět nové, aby vytvořil dokonalý prostor, který následně vybaví elegantním nábytkem. Naproti tomu řeší bytový designér spíše dekorativní a ergonomickou část bydlení.

Rozdíl mezi službami těchto odborníků je ovlivněn jejich vzděláním. Titul bytového architekta získáte díky vysokoškolskému studiu, které se primárně soustředí na bezpečné stavební řešení. Za bytové designéry považujeme absolventy studia zaměřeného na soudobé trendy v bydlení, dějiny umění, psychologii a na základní orientaci v souvisejících stavebních a řemeslných činnostech. Ideální tak bývá spolupráce obou expertů.

Přejít na stránku bytového designéra

10
Let zkušeností
975 +
Vizualizací
3
Lidí v týmu
85 %
Klientská spokojenost


Reference

Co o nás říkají naši klienti

Jedna firma, vše co potřebujete

Architekt

Navrhneme Vám krásnou studii rodinného domu až po jednotlivé pokoje. Vytvoříme i návrhy komerčních prostor a developerských projektů.

Truhlář

Máme vlastní truhlářské dílny, které mají pokrytí po celé ČR. Naše návrhy přeměňují do reálné podoby.

Projektant

Vytvoříme projektovou dokumentaci pro stavební úřady a vyřídíme všechny potřebné podklady pro stavební povolení.

Dodavatel

Dodáme obklady, dlažby, sanitární techniku, truhlářské výrobky i stavební materiál.

Designer

Doladíme studie do posledního detailu, aby vše bylo na míru klientovým požadavkům a lahodilo jeho vkusu. Jsme profesionálové.

Realizátor

Ve vybraných lokalitách jsme schopni Vám udělat komplexní servis od vizualizace,přes stavební práce až po kompletní výrobu nábytku.

konzultace ZDARMA

Pustíme se společně do toho?

Vyplňte poptávkový formulář a my se vám brzy ozveme zpět.

    Spolupracujeme s: