Czech Designers

Zahradní architekt Jihlava

Z obyčejného bydlení vytvoříme domov

Okrasná zahrada by měla být jedinečným místem na míru šitým přímo jejímu majiteli. Prozraďte nám vaše sny, my se postaráme, aby se staly skutečností a navrhneme pro vás tu nejkrásnější zahradu.

Pro naše klienty zajišťujeme zahrady na klíč v Jihlavě přesně podle jejich požadavků. Od návrhu z dílny renomovaného architekta, až po samotnou realizaci. Náš tým je naučen pracovat efektivně a zodpovědně. Zahradní architekt v Jihlavě nabízívám návrh a realizace zahrad. Máme více než deset let zkušeností v zahradnických službách. Kromě realizace a návrhu poskytujeme i jednorázovou nebo dlouhodobou údržbu zahrad a jiných exteriérových ploch. Vytvoříme Vám moderní zelené plochy podle Vašich představ a nových trendů v zahradní architektuře.

Navrhování krásných a vyvážených zahrad je umění, jehož ovládnutí vyžaduje talent, praxe a v neposlední řadě vlastní osobitý styl. Naši zkušení zahradní architekti v Jihlavě vám rádi pomohou nebo poradí při tvorbě inspirativní zahrady. Každý návrh tvoříme na míru podle vašich představ a možností.

Zahradni architekt
10
Let zkušeností
975 +
Vizualizací
3
Lidí v týmu
85 %
Klientská spokojenost

Propojíme vaše představy a naše zkušenosti

Proč s námi?


Reference

Co o nás říkají naši klienti

Architekt

Od návrhu prostorové kompozice, přes koordinaci stavebních prací až po vybavení objektu - takové jsou výhody spolupráce s architektem. Vyslechne vaše představy a přetaví je do funkčního stavebního plánu. Postará se o zapojení dalších odborníků včetně statiků, stavebních inženýrů a designérů a kromě toho zajistí též úřední povolení. Stane se vaším rádcem a průvodcem v průběhu celého stavitelského procesu.

Bytový architekt

Bytový architekt vymyslí praktické rozmístění pokojů včetně jejich vhodného propojení schodištěm, chodbou a dveřmi. Podle orientace na světové strany nabídne v souladu s ergonomií daných místností také optimální rozvržení oken. Na přání klienta zajistí rovněž vzduchotechniku nebo jiné technologické součásti bytů a celkově dohlédne na průběh stavby. Kromě toho navrhne veškeré zařízení domácnosti tak, abyste v ní mohli pohodlně bydlet.

Zahradní architekt

Zahradní architekt zvelebí okolí vašeho domu. Naplánuje chodníčky, jezírka, plůtky či venkovní posezení. Vybere odolné materiály od kamene, přes dlažbu až po dřevěné prvky, které se hodí k typu hlavní obytné stavby. Vše obklopí zelení, aby zahrada vzkvétala v průběhu celé sezóny a v zimních měsících působila jako nádherné zátiší.

konzultace ZDARMA

Pustíme se společně do toho?

Vyplňte poptávkový formulář a my se vám brzy ozveme zpět.

    Spolupracujeme s: