Czech Designers

Domov vašich snů na dosah ruky

Rekonstrukce chalupy

Máte zájem o rekonstrukci chalupy? Jste na tom správném místě.

Rekonstrukce chalupy, návrh chalupy.

V dnešním uspěchaném a přetechnizovaném světě nabývají chalupy velmi důležitou přidanou hodnotu. Ne každý má to štěstí, že nějakou má nebo ji může rekonstruovat. Chalupy, ve kterých jsme prožívali radostné úseky dětství, prázdniny či dny volna, mají neodmyslitelné kouzlo i po desetiletí, proto se do rekonstrukce vyplatí investovat.

Rekonstrukce chalupy je záležitost, kterou řeší mnoho domácností. Socialismus nám totiž zanechal některé chalupy bez fantazie, které vypadají jedna jako druhá. Většina chalup má fasádu nebo vnitřek chalupy ze dřeva, které splňuje svůj účel, ale určitě nevypadá po několika letech dobře. Proto si lidé najímají firmy specializované na rekonstrukci chalup. Zrekonstruovaná, chalupa totiž pomůže vaší chaloupce vypadat lépe a moderněji. Navíc si chalupu, či její vnitřní prostor můžete navrhnout podle vlastní představy. Stačí když svůj nápad představíte právě nám.

Současný životní styl je jiný, než byl ten, kterým žili naši prarodiče a předci. Chalupa má poskytovat větší pohodlí než městský. Hodně lidí si právě jezdí na chalupu odpočinout, relaxovat či se starat o zahrádku. Ale i taková chaloupka může vypadat stejně skvělé jako byt či dům.


Reference

Co o nás říkají naši klienti

Jedna firma, vše co potřebujete

Architekt

Navrhneme Vám krásnou studii rodinného domu až po jednotlivé pokoje. Vytvoříme i návrhy komerčních prostor a developerských projektů.

Truhlář

Máme vlastní truhlářské dílny, které mají pokrytí po celé ČR. Naše návrhy přeměňují do reálné podoby.

Projektant

Vytvoříme projektovou dokumentaci pro stavební úřady a vyřídíme všechny potřebné podklady pro stavební povolení.

Dodavatel

Dodáme obklady, dlažby, sanitární techniku, truhlářské výrobky i stavební materiál.

Designer

Doladíme studie do posledního detailu, aby vše bylo na míru klientovým požadavkům a lahodilo jeho vkusu. Jsme profesionálové.

Realizátor

Ve vybraných lokalitách jsme schopni Vám udělat komplexní servis od vizualizace,přes stavební práce až po kompletní výrobu nábytku.

konzultace ZDARMA

Pustíme se společně do toho?

Vyplňte poptávkový formulář a my se vám brzy ozveme zpět.

    Spolupracujeme s: