Czech Designers

Domov vašich snů na dosah ruky

DMD vizualizace

Jelikož v současné době není možné nasytit poptávka po nemovitostech novostavbami, je zcela běžné, že většina z nás kupuje starší nemovitosti. S koupí starší nemovitosti přichází i otázka, zda jsme se stavem spokojeni nebo ne. Někdy si stav nemovitosti sám vyžaduje rekonstrukci z důvodu nevyhovující technického nebo dispozičního stavu. Rozsah rekonstrukce domu / bytu / chaty může být různý. Když však bereme v úvahu samotný pojem rekonstrukce, v zásadě mluvíme o velkém zásahu. Rekonstrukce se může týkat pouze vybavení objektu (například výměny povrchů, zařizovacích předmětů, rušení nenosných příček, vytváření nových a podobně), ale může se týkat i rozšíření prostorů objektu nástavbou, přístavbou, zásahy do nosných konstrukcí a do rozvodů vody, elektřiny, tepla či plynu.

Právě proto vám Czech Designers nabízí návrh rekonstrukce bytu, domu a také chalup. Už 15 let navrhujeme a realizujeme interiéry na míru. Naší odměnou jsou pak spokojeni zákazníci (případné reference na naše práce). Poradíme vám s dispozicí a výběrem nábytku, podlah, dveří, dekorací, obkladů, výmaleb. Všechny námi nabízené služby jsou nezávazné a nezavazují vás k realizaci rekonstrukcí. Spolupracujeme a koordinujeme při rekonstrukcích bytu, domu a chalup námi prověřené firmy, které dodávají kvalitní výrobky a služby. Ukážeme Vám v 3D návrhu rekonstrukci bytu, domu a chalupy dřív, než do ní investujete jedinou korunu.


Reference

Co o nás říkají naši klienti

Jedna firma, vše co potřebujete

Architekt

Navrhneme Vám krásnou studii rodinného domu až po jednotlivé pokoje. Vytvoříme i návrhy komerčních prostor a developerských projektů.

Truhlář

Máme vlastní truhlářské dílny, které mají pokrytí po celé ČR. Naše návrhy přeměňují do reálné podoby.

Projektant

Vytvoříme projektovou dokumentaci pro stavební úřady a vyřídíme všechny potřebné podklady pro stavební povolení.

Dodavatel

Dodáme obklady, dlažby, sanitární techniku, truhlářské výrobky i stavební materiál.

Designer

Doladíme studie do posledního detailu, aby vše bylo na míru klientovým požadavkům a lahodilo jeho vkusu. Jsme profesionálové.

Realizátor

Ve vybraných lokalitách jsme schopni Vám udělat komplexní servis od vizualizace,přes stavební práce až po kompletní výrobu nábytku.

konzultace ZDARMA

Pustíme se společně do toho?

Vyplňte poptávkový formulář a my se vám brzy ozveme zpět.

    Spolupracujeme s: