TOP 3 nejlepší rekonstrukce 2019

Kuchyně s obývacím prostorem HIGH SOCIETY Na kuchyň spojenou s obývacím prostorem ve dvougeneračním domě byl vymezený prostor

Kuchyně s obývacím prostorem HIGH SOCIETY

Na kuchyň spojenou s obývacím prostorem ve dvougeneračním domě byl vymezený prostor 60 m2. Kuchyň bude sloužit mladé rodině proto bylo cílem dosáhnout moderního a svěžího vzhledu. Jelikož kuchyň je spojena s obývacím prostorem důraz byl kladen i na její eleganci. Kuchyně, ve které bylo použito moderních bílých odstínů v kombinaci s černou opticky prodlouží a eleganci dodá tmavě hněda pracovní deska. Kuchyně nabízí dostatek úložného prostoru, potravinová skříň je vybavena zásuvkami, skříňka pod umyvadlem ukrývá nádoby na tříděný odpad. Nádobí bude vždy dokonale čisté díky plně vestavěné myčce. Pro vaření v kuchyni je určena kompaktní 60cm trouba, která splňuje roli horkovzdušné i mikrovlnné trouby.  Varná deska v kuchyni je indukční. V celém prostoru místností není jen sjednocená barva ale také styl. Výhodou této rekonstrukce byla především velikost místností ale také světelnost prostoru.

Ložnice SKY LIGHT

Další TOP rekonstrukce se týká ložnice. Tato ložnice funguje jako samostatná zóna s postelí, šatními skříněmi a soukromou koupelnou. Velká půdorysná plocha ložnice nám umožnila centrální umístění postele, kterou jsme navrhli v šedém provedení. Postel navržena a vyrobena na míru má čalouněné čelo. Celý pokoj je krásně doladěn netradičními světly, které visí ze stropu. Do realizace jsme přidali krásný tmavý nábytek a přidali k němu bílé dekorace.  Bílé dekorace v tomto prostoru krásně vynikly.

Rekonstrukce rodinného domu FENIX

V této rekonstrukci jsme navrhli předzahrádku a fasádu. Toto neobvyklé řešení může přinést i skutečně neočekávanou změnu v jeho výsledném vzhledu. Což je pravda právě v tomto případě. Tento dům dostal novější vzhled a vypadá jako novostavba.  Starší zahrada s terasou obsahovala pouze pár stromů a holí trávník v zadní části. Dominoval zde trávník a zcela chyběla keřová a trvalková etáž. Zadáním bylo probudit zahradu. Do návrhu jsme přidali okrasné kameny, které dodávají pocit útulnosti a jsou zajímavé na pohled. Řada tújí je rozčleněna novými keři a už nepůsobí tak fádní.